Informacije

POSLUJEMO ŽE OD LETA 1993 DALJE !

PRODAJALNA DROGERIJA ALOJA

TPC TRŽNICA KOSEZE

VODNIKOVA C. 187, LJUBLJANA

TEL.: 01-5197605

E-mail : info@e-parfumerija.si

https://www.facebook.com/eparfumerija

Delovni čas :

PON.-PETEK : 9.00-13.00 in 16.00-18.00

SOBOTA : 9.00-13.00

 
 
 
 

Stroga merila kakovosti in zapovedi

Annemarie Börlind je vedno sledila strogim merilom kakovosti in zapovedim, ki so si jih v podjetju sami zadali in jim že od vsega začetka sledijo:

1.) Vsak kozmetični proizvod mora varovati, vzpodbujati in izboljšati naravne funkcije kože.

2) Naravne surovine uporabljene v proizvodih morajo biti pridobljene iz organskih virov in biti predelane na nežen način. Kaj so naravne surovine, ki jih uporabljamo v svojih proizvodih? Izvlečki iz dragocenih zelišč in rastlin, predvsem organsko gojenih, negovalna rastlinska olja pridobljena s prvim, hladnim stiskanjem, naravni vitamini in aktivne sestavine iz morja. Kot dodatek - uporabljamo svojo izvirsko vodo iz Schwarzwalda.

3.) Kozmetični proizvodi smejo biti ohranjeni le s pomočjo naravnih konzervansov ali po drugi naravni poti.

4) Ne sme se uporabljati nobenih sestavin, maščob, izvlečkov iz mrtvih živali, pridobljenih v celoti ali le delno iz njih. Ne le, da zavračamo uporabo svežih celic, kolagena in živalskih olj, ki jih dobijo iz mrtvih živali, ampak ne uporabljamo niti nobenih sestavin, ki jih dobijo iz živali na krut način, da povzročajo trpljenje.

5.) Embalaža proizvodov mora biti nevtralna za okolje.

6.) Prilagodljivost proizvodov na kožo in njihova učinkovitost sme biti testirana le z znanstvenimi testi na ljudeh.

Kaj je posebnega v rastlinah in kakšen imajo učinek?

Silikonska olja, naftni derivati in agresivni PEG tenzid? Ali se vam to zdi naravno? Ne? Vidite, tudi mi tako mislimo. Te snovi so pogosto prisotne v kozmetiki. Vendar ne v naši. Če kozmetika želi vzpodbujati naravne značilnosti kože, mora biti tako naravna, kot koža sama.

Kar obljubljamo vaši koži, najdemo v knjigi narave, ne v kemijski knjigi. Samo na ta način lahko naša naravna kozmetika predstavlja dragoceno zaščito za vašo kožo.

Nekaj primerov tistih naravnih sestavin, zaradi katerih so naši proizvodi tako učinkoviti: olje oreščka makadamia, olje jojobe, ognjičevo olje, sezamovo olje, šentjanževo olje; izvlečki ginka, žajblja, preslice, mandlja in pšeničnih kalčkov; aloe vera, rožna voda vrtnic in kamilice; vitamini A, C in E ter izvlečki morskih alg, kruhovca in indijske tigrove trave. In kot dodatek vsemu temu, voda iz lastnega izvira prav iz Schwazwalda.

In kako dobro koža prenaša naravno kozmetiko?

Resnično pomembno vprašanje. Razen učinka, ki ga ima naravna kozmetika na kožo, je to najpomembnejše, da je združljiva z vašo kožo. Kaj vam pomagajo vse obljube, če se vaša koža upira? Kadar postane vzdražena ali se celo odzove z alergijo? Prav nič. Zatorej, naša obljuba: vaša koža in naša naravna kozmetika - smo združljivi. Imamo več kot 40 let izkušenj in dokazov, da imamo prav.

IZDELKI

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.