Informacije

POSLUJEMO ŽE OD LETA 1993 DALJE !

PRODAJALNA DROGERIJA ALOJA

TPC TRŽNICA KOSEZE

VODNIKOVA C. 187, LJUBLJANA

TEL.: 01-5197605

E-mail : info@e-parfumerija.si

https://www.facebook.com/eparfumerija

Delovni čas :

PON.-PETEK : 9.00-13.00 in 16.00-18.00

SOBOTA : 9.00-13.00

 
 
 
 

Pravilno lakiranje nohtov

  • Pred začetkom lakiranja je pomembno, da temeljito odstranite star lak za nohte in nohte razmastite. To je najbolje storiti z nemastnim odstranjevalcem laka za nohte, ki ne vsebuje acetona ( uporabite lahko tudi alkohol, detergent za pomivanje posode,...).
  • Pripravite vaš lak za nohte z obračanjem stekleničke s krožnimi gibi, da se dobro premeša ( lahko pa jo povaljate med dlanmi ). Stekleničke nikakor ne stresajte. Tresenje ustvarja mehurčke, ki jih potem s čopičem prenesete na nohte.

                               
       

  • Preden nanesete lak za nohte, zaščitite nohte z podlakom ( obstojnost laka bo daljša, na nohtih ne boste imeli rumenih madežev, obenem pa boste nohte nahranili z vitamini in drugimi hranilnimi snovmi - te vsebujejo že skoraj vsi podlaki,...).
  • Večina ljudi začne lakirati nohte na svoji levi roki. Levo roko položite na mizo – vzporedno z telesom, da ostane stabilna. Eno stran čopiča potegnete ob robu stekleničke, da odstranite presežek laka in začnete nanašati lak z nasprotno stranjo čopiča.
  • Se vam lak razmaže že med nanašanjem? To lahko preprečite, če nohte lakirate od mezinčka proti palcu. 
  • Čopič postavite na sredino nohta, malo pred obnohtno kožico in ga v eni potezi potegnete do vrha nohta. Zatem nanesite lak še ob levi in desni strani nohta. Če želite z enim potegom nalakirati kar največ površine, potem čopič rahlo pritisnite.
  • Tako podlak kot barvni lak nanesite tudi na konice nohtov (čez rob nohta). Lak bo tako obstojnejši, hkrati pa boste preprečili tudi prezgodnje luščenje. 
  • Nohte obarvajte z enim ali več nanosi barvnega laka (pri gostejših in temnih lakih zadostuje že en nanos), ko se le-ta posuši, pa barvni lak še dodatno zaščitite z nadlakom.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.